2. studentski simpozij - "Studenti za ljudska prava" - poziv na sudjelovanje

Drage kolegice i kolege,

Nakon prošlogodišnje uspješne premijere, čast nam je pozvati vas na drugi po redu studentski simpozij o ljudskim pravima ”Studenti za ljudska prava”!

Problematika ljudskih prava nikada ne prestaje biti aktualna, a zajedničkim informiranjem, diskutiranjem i druženjem možemo pridonijeti afirmaciji pozitivnih vrijednosti u akademskoj zajednici, pa i u samom društvu, što je ne mali uspjeh! Istovremeno se ostvaruje vrijedna interakcija i razmjena ideja i mišljenja između studenata različitih primarnih usmjerenja, te svakako jedno zanimljivo i korisno iskustvo za sve uključene.

I ove godine simpozij je zamišljen kao niz stručnih predavanja, studentskih izlaganja, te filmske projekcije u suradnji s udrugom Filmaktiv.

Dobrodošli su radovi iz svih znanstvenih grana i disciplina, a koji se na određeni način tiču problematike ljudskih prava: iz prava, filozofije, književnosti, medicine, povijesti, ekonomije, kulturologije… Izbor je na vama! 🙂

Simpozij će se održati 03. svibnja 2014. na Medicinskom fakultetu u Rijeci, Braće Branchetta 20, u organizaciji Odbora za ljudska prava i mir udruge CroMSIC, nevladine i neprofitne udruge studenata medicine u Republici Hrvatskoj.

Na sudjelovanje na simpoziju pozivamo i kolege iz drugih gradova, a ako vam treba smještaj navedite to u prijavi, pokušati ćemo riješiti i taj problem.

Za pasivno sudjelovanje potrebno je po dolasku uplatiti kotizaciju od 10 kn. Studenti koji aktivno sudjeluju u simpoziju oslobođeni su plaćanja kotizacije.

Registraciju je moguće izvršiti na sljedećoj e-mail adresi: studentizaljudskaprava@gmail.com

Studenti su u prijavi dužni navesti svoje ime, prezime, kontakt, fakultet na kojem studiraju, te poslati sažetak usmenog izlaganja.

Predviđeno trajanje usmenog izlaganja uz Power Point prezentaciju je 15 minuta (10 min. izlaganje + 5 min. rasprava), a ono najbolje bit će i nagrađeno.

Molimo i pasivne sudionike da se registriraju putem e-maila, kako bi znali točan broj sudionika.

Više informacija možete pronaći na našoj facebook stranici: klik ovdje 🙂

Rok za registraciju je 20. travanj 2014.

Radujemo se vašem sudjelovanju! 🙂

Organizacijski odbor

Ostavite komentar

Vaše ime: (required)

e-mail: (required)

Poruka: (obavezno)

Pošalji komentar
css.php