Dolazne razmjene 2012. Zagreb

Ljeto 2012. u Zagrebu ponovo je bilo obilježeno studentskim razmjenama. Kao i već dugi niz godina, u lipnju, srpnju i rujnu u Zagreb je na razmjenu došao velik broj stranih studenata medicine, ukupno više od četrdeset pet. Studenti su došli sa svih strana svijeta – iz Njemačke, Francuske, Norveške, Mađarske, Češke, Rusije, Poljske, Slovačke, Litve, Turske, Tunisa, Egipta, Omana, Bahreina, Brazila, Meksika i Ekvadora.
Strani studenti su bili smješteni u Studentskom domu Stjepan Radić, popularnije zvanom “Sava”. Kao i svake godine, organiziran im je praktičan rad u bolnicama, besplatni obroci te atraktivan program izlazaka i društvenih aktivnosti. Studenti na profesionalnoj razmjeni bili su razmješteni po svim većim nastavnim bazama našeg fakulteta: u KB Dubrava na odjelima kirurgije, plastične kirurgije i interne, u KB Merkur na odjelu interne, u KBC-u Zagreb u Petrovoj te u KBC-u Sestre milosrdnice. Znanstvene razmjene bile su organizirane na projektima Zavoda za neurologiju i Referentnog centra za neurovaskularne bolesti i na KBC-u Sestre milosrdnice.
Kako bi studenti iz Hrvatske otišli što zadovoljniji u 7. i 9. mjesecu smo im uz pomoć vrijednih kontakt osoba organizirali društveni program s kulturnim, zabavnim i sportskim sadržajima kao što su razgled Zagreba, paintball, rafting na Mrežnici, National food and drinks party…
Mislim da možemo ponosno reći da smo, već tradicionalno, odradili odličan posao, a to nam potvrđuju i odlične ocjene u evaluaciji, zadovoljna i nasmijana lica studenata te njihove pohvale i zahvale.

Ostavite komentar

Vaše ime: (required)

e-mail: (required)

Poruka: (obavezno)

Pošalji komentar
css.php