Maroko 2016.

Definitivno isplativa razmjena za nekog tko voli upoznavati egzotična mjesta i kulture.

Usporedo s drugim zemljama Sjeverne Afrike, Maroko se dosta iskazao svojom otvorenošću i vidljivo “zapadnjačkim” stilom življenja u većim gradovima. Ljudi su ljubazni i susretljivi, s tim da računate da se na “ulicama” najviše govore arapski i francuski pa je preporučljivo naučiti par fraza i rečenica sa spomenutih jezika.
Socijalni program je bogat, hvale vrijedan i još bolje besplatan. Organiziranost putovanja za vikend je na visokom nivou i daje vam priliku da upoznate pravi duh Maroka. Jedinstveno je iskustvo odlazak u pustinju (koje se plaća dodatno). Definitivno preporučam, neće vam biti žao tih stotinjak eura.
Što se tiče partija i ludovanja – alkohol je legalan ali skup i relativno teško nabavljiv, ali uz malo organizacije bilo je i toga. Marrakesh je jedinstvena destinacija za ljude koje traže party na nivou St. Tropeza ili Las Vegasa. Uz dogovor s Marokancima možete dobiti prilično jeftin upad i piće u jedan od elitnih klubova “Crvenog grada”.
Razmjena u Maroku je definitivno prilika da proširite svoje kulturne, religiozne i socijalne horizonte uz sjajan provod. Definitivno u mojih osobnih top 3 putovanja.

Deni GlavinaMedicinski fakultet u Rijeci

Ostavite komentar

Vaše ime: (required)

e-mail: (required)

Poruka: (obavezno)

Pošalji komentar
css.php