Nacionalna skupština - Osijek

Od 01. do 03.05.2015. održala se CroMSIC Nacionalna skupština. Naši drugi ovogodišnji domaćini su bili Osječani, a došli su predstavnici ostalih podružnica. Osim tri dana dobre zabave, ova Nacionalna skupština prošla je u radnoj atmosferi. Izabrani su novi nacionalni dužnosnici za profesionalne razmjene i znanstvene razmjene.

Dorian Srok iz Rijeke od subote 02.05. je novi Nacionalni dužnosnik za profesionalne razmjene, dok je Marin Kuharić iz Osijeka novi Nacionalni dužnosnik za znanstvene razmjene. U sklopu radionica izmijenjena su iskustva među podružnicama, a članovi SCOPE i SCORE su, među ostalim, odlučili organizirati nacionalni social program za dolazne razmjene. Također, donesena je prva službena CroMSIC izjava na kojoj su radili članova SCOME, SCOPHa i SCORPa, u kojoj se traži da se svi aktivnije uključimo u javnu raspravu vezanu za cijepljenje i cijepivo.

Na kraju, ne manje vrijedno je spomenuti kako je otvoren zajednički CroMSIC Instagram na kojem ćete aktivno moći pratiti aktivnosti u svim podružnicama, a također se uključiti u buduće projekte udruge.

KLIKNI OVDJE ZA INSTAGRAM

Za kraj slika koja govori tisuću riječi:

 

Ostavite komentar

Vaše ime: (required)

e-mail: (required)

Poruka: (obavezno)

Pošalji komentar
css.php