Nacionalna skupština - Split

Od 27. do 29.11.2015. održala se Nacionalna skupština CroMSIC-a. Naši domaćini, Splićani, ugostili su nas u svom gradu i pokazali kako je jednostavno spojiti ugodno s korisnim. Tri radna dana upotpunjena su dobrom zabavom, a najmanje nam je nedostajalo sunca.

Središnja skupština održala se u subotu, a među brojim temama o kojima se raspravljalo našlo se vremena za izbor novih nacionalnih dužnosnika. Boško Jakšić iz Splita je izabran za Nacionalnog dužnosnika za znanstvene razmjene, a nova Nacionalna dužnosnica za spolno i reproduktivno zdravlje uključujući AIDS je Kristina Vorkapić iz Osijeka. Također, tri program koordinatorice iz redova CroMSIC-a, Ema Čaušić, Hana Lučev i Katarina Mandić su prezentirale IFMSA programe i kako oni mogu poboljšati kvalitetu projekata na kojima podružnice rade. Posebno zanimljivo je bilo na sastancima odbora gdje se pričalo o potencijalnim promjenama formata nekih popularnih projekata.

Važno je naglasiti kako je ovo bila jedna od posjećenijih Nacionalnih skupština, te pohvaliti splitski CroMSIC na odličnoj organizaciji i atmosferi. Za kraj, imamo jedno iznenađenje o kojem je bilo riječi, ali za sad neka bude to tajna.

Lip pozdrav iz najlipšeg grada na svitu 🙂

Ostavite komentar

Vaše ime: (required)

e-mail: (required)

Poruka: (obavezno)

Pošalji komentar
css.php