Generalna skupština - Taiwan i popis razmjena

Dragi CroMSIC-ovci,
Pripreme za još jednu sezonu, kako razmjena, tako i brojnih drugih projekata u kojima volite sudjelovati, započele su prije 5. kolovoza na Generalnoj skupštini IFMSA-e u Taipei, Taiwan. Naša mala, ali ponosna delegacija napravila je veliki posao prezentirajući sve što imamo za ponuditi aktivnim sudjelovanjem na sessionima i plenarkama.

Delegaciju su činili:
Ivana Stojanović (predsjednica), Petar Mas (tajnik LC Zagreb), Ljiljana Lukić (NPO), Dragana Lukić (NEO), Leon Blažekovic (NORA), Dino Kasumović (LORP), Valentino Rački (LORE) i Ivan Jakopčić (LEO).

Od novosti vezanih za naš CroMSIC, s velikim veseljem vam javljamo da je Ljiljana Lukić postala novi Project Support Division Director. S ovime i dalje pokazujemo koliko smo zapravo aktivni, imajući više godina uzatopno naše članove kao tio Team Officials-a. Želimo joj uspješnu godinu, punu odličnih projekata i još više zabave.

Također, zahvaljujemo se i predsjedniku IFMSA, našem Jošku Miše, za odličnu godinu u kojoj je vodio Federaciju. Sada već dr. Miše na dužnosti je još mjesec dana, nakon čega na njegovo mjesto nastupa Agostinho Sousa (Portugal).

Od brojnih aktivnosti moramo napomenuti jedan od dana Generlne skuštine kada se održao Activities fair na kojem smo predstavili dva naša projekta: Tečaj kirurškog šivanja (SCOME), te jedinstveni projekt koji je nastao u našoj udruzi – Simpozij o ljudskim pravima (SCORP). Idući dan održao se Project presentation, gdje je Dino Kasumović imao još jednu priliku predstaviti hvale vrijedan Simpozij, te je obavio odličan posao. S izvrsnom prezentacijom zaintrigirao je publiku i žiri, te vjerujemo, postavio temelje za proširivanje ovog projekta.

Peti dan Skupštine, bio je veliki dan za sve nas, trenutak za koji smo se svi dugo pripremali – Contracts fair, potpisivanje ugovora. S godinama smo postali iznimno popularna zemlja, prepoznata ne samo po svom zabavnom porogramu i turističkim atrakcijama, nego i po visokokvalitetnim akadamskim dijelom razmjena. Bilo je zabavno doći u priliku uživo razgovarati s ljudima s kojima smo pregovarali preko mailova, dogovarati najbolje opcije za naše studente i dužnosnike. Nadamo se da smo odradili dobar posao i da će vam se svidjeti što smo sve učinili za vas.

Razmjene su dogovorene, nova sezona može početi. A na vama je samo da se akivirate, zaljubite u CroMSIC, skupljate bodove i proživite sve što vam IFMSA može ponuditi.

Velike pozdrave šalje vam CroMSIC delegacija s AM 2014 Taipei, Taiwan!

OVDJE možete vidjeti popis ugovora koji će biti raspodijeljeni na naše 4 podružnice (klik)

Ostavite komentar

Vaše ime: (required)

e-mail: (required)

Poruka: (obavezno)

Pošalji komentar
css.php